Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2007. augusztus 22. 0 hozzászólás
 

Vismajor készített egy rövidke interjút a Dalay Lamas egyik tagjával, aki nem más mint tapsihapsi. Az interjúból megtudhatjátok, hogy miként készül, vagy nem a dalaylamas a hamarosan kezdõdõ BECUP

newspic
Vismajor készített egy rövidke interjút a newspic Dalay Lamas egyik tagjával, aki nem más mint tapsihapsi. Az interjúból megtudhatjátok, hogy miként készül, vagy nem a dalaylamas a hamarosan kezdõdõ BECUP LAN-ra, szerintük kik várhatóak az elsõ három helyre és különben is mi van most velük, mi a felállásuk. Jöjjön tehát a villáminterjú. Az interjú
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: HeNtEs


Vismajor: Szia tapsihapsi! Bevezetõül, egy kis bemutatkozást szeretnék kérni tõled a tájékozatlanabb olvasók számára.

tapsihapsi: Szia kedves Vismajor! Becses nevem Tirval Zoltán, Gyõrben taposom a legelõt, magával a source-al fél éve kezdtem el játszani, és azóta is gõzerõvel gyarapítom tudásom, remélhetõleg BECUP megláthatjuk az eredményét.

Vismajor: BECUP. Folyik a készülõdés? Mit remélsz a csapatodtól?

tapsihapsi: Készülõdünk, motiváció is megvan, csak a tagok ideje nem engedi annyira,amennyire mi azt szeretnénk,de így is megpróbáljuk kihozni magunkból a legtöbbet. BECUP-on mindenképp szeretnénk legalább TOP5 ben lenni, és szerintem meg is van rá az esélyünk.

Vismajor: Szerinted ki várható az elsõ 3 helyre?

tapsihapsi: Minden attól függ jönnek-e a cseh csapatok, ha nem akkor ancients, obi, dl remélhetõleg. De nehéz ellenfél lesz még a sixthsense és a nice-gaming is, de ott van még a suicide akik bizony meglepetéseket okozhatnak.

Vismajor: Kanyarodjunk vissza Rád,egy picit,felkeltette az érdeklõdésemet (és gondolom már jó pár olvasóét) a neved. Történelme van,vagy csak jobb ötlet híjján...?

tapsihapsi: Semmi különösebb története nincs, még a jó öreg moh:aa public közben jött egy isteni szikra, és azóta is ezen a néven játszok, néhol kis kihagyással, de úgy látszik ettõl a névtõl már nem tudok elszakadni.

Vismajor: A klánodról egy kicsit. Mostanában nem sokat hallani a dl-rõl. Vagy én vagyok tájékozatlan? :) Az ancients kezd újjá éledni,hála az új LU-nak,ám veletek mi történt?CGS?CB?Szokatlan ez az álló víz.

tapsihapsi: A nyári inaktivitás minket is elért, meg persze motivációs problémák is közbe szóltak, és persze hogy tG abbahagyta az aktív játékot. Mondhatni minden összejött hogy szétmentünk, de most új életet leheltünk a csapatba és nagy reményekkel vágunk neki a BECUP-nak, hogy utána mi lesz, azt még mi sem tudjuk, Inaktivitásnak köszönhetõen egyik nagyobb ligában sem indultunk, a CGS utolsó kvalijáról pedig éppen lecsúsztunk. Az új Line Up-nak még össze kell érnie, reményeink szerint a LAN elõtti hajtás majd meghozza a várva várt eredményt, a jelenlegi LU tehát: Trance, goodwill, white, aLe és szerénységem, gondolom nem árultam el ezzel nagy titkot.

Vismajor: Hát akkor, nincs már más mondanivalóm, csak, hogy sok sikert kívánjak a csapatodnak, izgalmas, szép gyõzelmeket és sok headshotot késõ augusztusra!Utolsó szó jogán?

tapsihapsi: Szeretném megköszönni Péternek, Gábornak, Balázsnak, és Jánosnak, no meg persze a másik Balázsnak is akit utálunk, hogy itt lehetek, és sok sikert kívánok a többi csapatnak a becup-hoz. GLHF nyehehehhehehe!

Vismajor: Köszönöm szépen,hogy szántál rám némi idõt,élvezd ki a nyári nap utolsó sugarait! Szia!

tapsihapsi: Szia kedves barátom!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 1509
 
1690
 
 
 
kép 5981
 
1417
 
 
kép 1614
 
3602
 
 
 
kép 1289
 
1505
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu